Primer Eix Estratègic a la 7à edició del Míting d'Auto

COMUNICACIÓ CIAC
13/6/24
238
0



Col·laboració i Aliances a la 7à edició del Míting d'Auto


13 de juny - Hotel Hyatt Regency Tower - 18:30h




Benvolgut/da {name},

La indústria de l'automoció catalana és essencial tant per a la regió com per al país, impulsant la innovació, el creixement i la competitivitat. Les col·laboracions i les aliances són claus per al seu èxit, permetent compartir recursos, accedir a nous mercats i tecnologies, i mantenir la posició com a líder en innovació i competitivitat.

Ens complau presentar-vos el Primer Eix Estratègic que treballarem plegats a la 7à edició del Míting d'Auto., convertint la nit en un esdeveniment industrial centrat en els temes crítics del pla estratègic del CIAC. Valorem la col·laboració amb els nostres socis per crear una experiència significativa, culminant amb un còctel de networking per connectar amb els principals agents del sector durant el CIAC LIVE i establir relacions que impulsen el creixement.

És un honor per a nosaltres donar forma a aquesta vetllada en col·laboració amb els nostres socis, captant la seva opinió i contribució per crear una experiència veritablement significativa per a tots els participants.

Ens veiem al Míting d'Auto El motor és la indústria!

Si sou socis del CIAC, recordeu que heu rebut un codi de descompte.

Per més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres al correu mitingdauto@ciac.cat o bé al telèfon 699 173 527.

Junts per créixer!



Comentaris