MMM Group obre les seves portes als socis i mostra la seva innovació i compromís amb la transició energètica

DESTACAT
17/1/24
740
0
  • El Clúster de la indústria de l'automoció de Catalunya (CIAC) va iniciar l'any amb la visita creuada a les instal·lacions de MMM el passat 17 de gener
  • MMM Group, empresa amb 80 anys d'experiència en el sector de l'Automoció, va oferir una exclusiva visita a les seves instal·lacions, destacant la seva dedicació cap a la transició energètica i l'excel·lència en la producció de sistemes de conducció de fluids per l'automoció

La jornada va iniciar-se amb la cordial benvinguda del President d'MMM, Jordi Priu Pont, seguida d'una detallada presentació de les operacions de l'empresa. Josep Nadal, cluster manager del CIAC, va oferir una breu benvinguda als socis del cluster assistents. Els directius Josep Martín, Director de R&D de MMM Energy, i Borja Batlle, General Manager d'ADDiVAL, van ressaltar els intensos esforços en investigació i desenvolupament, destacant noves solucions tecnològiques orientades a la transició energètica.

Amb la participació de 50 socis i sòcies del CIAC, la visita va ser estructurada en quatre grups, permetent una exploració detallada de les àrees de fabricació. Els assistents van tenir l'oportunitat d'observar de prop tot el procés de fabricació de la divisió de Fluid (sistemes de conducció de fluids) i la nova planta de producció de generadors d'hidrogen de Methanol Reformer, filial d'MMM Energy, enfocada en la producció i comercialització d'aquesta tecnologia innovadora.

MMM ressaltava el seu compromís amb la transició energètica i la producció neta d'hidrogen i biogàs, contribuint a un futur sostenible

Àrees clau:

  • 1. Fluid Systems: Innovació en conducció de fluids per l'automoció
MMM Group, especialista en la fabricació de tubs de conducció de fluids per l'automoció, ha mantingut una posició destacada gràcies a la seva dedicació exclusiva a aquesta àrea. Amb 80 anys de trajectòria, l'empresa subministra components a les principals marques de l'automoció i manté una reputació basada en l'excel·lència i la qualitat. Amb una visió a llarg termini, MMM Group s'ha sumat al repte d'impulsar el creixement sostenible. L'objectiu d'Energy és l'aplicació de tecnologies per la generació d'energia verda per un futur compatible amb un 100% de desfossilització. L'empresa busca accelerar l'adopció de l'hidrogen com a vector energètic del futur, amb solucions específiques, escalables i competitives en cost. MMM Group resalta en l'ús de la impressió 3D per a la fabricació de peces altament especialitzades. Ofereix serveis de fabricació additiva a tercers, amb un acompanyament integral en enginyeria. Amb materials tècnics d'alt rendiment com plàstics reforçats amb fibra i metalls d'alta resistència, l'empresa proporciona solucions per a diverses aplicacions, des de la indústria automotriu fins a la fabricació d'eines especialitzades.
  • 4. Compromís amb la sostenibilitat i la qualitat
MMM Group destaca pel seu compromís amb la sostenibilitat, aplicant procediments estàndard per oferir productes d'alta qualitat i garantir la protecció del medi ambient. Amb certificacions ISO 9001, IATF 16949 i ISO 14001, l'empresa demostra el seu compromís amb la qualitat, la salut laboral i la responsabilitat social.

La visita va proporcionar una visió excepcional de l'aportació de MMM Group a la indústria i la seva contribució a la transició cap a una societat descarbonitzada. Amb una combinació d'innovació, compromís amb la qualitat i visió sostenible, MMM Group es consolida com un actor clau en el futur de la mobilitat i la transició energètica.

Comentaris