Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

6è Racó d'Innovació3-5 de març 2020

 

Per sisè any consecutiu el CIAC dona l’oportunitat de presentar projectes innovadors dirigits al sector de l’automoció: on empreses, start-ups, universitats o centres tecnològics podran donar-se a conèixer i aprofitar l’ambient de networking d’un congrés d’alt nivell internacional que pot ajudar a trobar partners, finançament o obrir noves línies de negoci, com és el Advanced Factories.

 

En aquesta ocasió, Advanced Factories 2020 acollirà la presentació dels projectes finalistes de la VI edició del Racó d’Innovació. Els 12 projectes seleccionats pel jurat d’experts podran fer una presentació de 3 minuts davant d’un auditori de 150 professionals de la indústria i mitjans de comunicació. Al finalitzar la ronda de presentacions, hi haurà espai pel networking i l’intercanvi d’idees i propostes entre els participants i els assistents. El guanyador final es decidirà amb un sistema de votació mixta que comptarà amb els vots del jurat, i un vot decidit pel públic assistent.

 

Per participar en el procés s’ha d’omplir el formulari d’inscripció abans del 28 de gener de 2020. Si necessites informació addicional, no dubtis a contactar amb CIAC a través del correu electrònic comunicacio@ciac.cat.

 

 

Formulari d’inscripció: https://forms.gle/KG8AySbS5G18J34T6

Share