Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

4ª Edició del MÍTING d’AUTOEn aquesta quarta edició ens reinventem...

 

Podrem gaudir de l'espai LEAF, una zona que comptarà amb el Nissan LEAF 100% elèctric tallat per la meitat, on podrem veure com està construït el cotxe elèctric més venut del món.

Descobrirem les tecnologies que estan impulsant el nostre sector en un viatge a través de sis experiències innovadores al CIAC Digital Safari by Accenture: Hybrid Spaces, 3D Modeling, Advanced Analytics, Extended Reality, Applied Intelligence i Industry X.0

Gaudirem d'aquest viatge al MÍTING d'AUTO amb la Silvia Jato i amb l'Inma Martinez, científica de l’Agència Espacial Europea i experta en Intel·ligència Artificial al món de l’automoció.

Acompanyats pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Quim Torra, desvetllarem els nous guanyadors dels Premis CIAC, els guardons que aporten visibilitat al sector i reinvidiquen la seva importància per l'economia catalana.

I no frenarem al final del còctel! Encara ens quedaran moltes sorpreses per descobrir.

 

Us esperem el proper 19 de juny a les 19 hores a les Drassanes Reials de Barcelona... Us ho perdreu?


COMPRA LA TEVA ENTRADA:


ENTRADA INDIVIDUAL

PREU (IVA inclòs)

Preu entrada soci

90€

Preu entrada NO soci

120€

Packs entrades SOCIS

PREU PACK

Packs 3 entrades (80€ unitat)

240€

Packs 5 entrades (70€ unitat)

350€

Packs de més de 5 entrades (70€ unitat)

 


El pagament de les entrades només et pot efectuar amb targeta de crèdit.Per a més informació, pots adreçar-te al telèfon 630 446 696 i al correu mitingdauto@ciac.cat 


Share