Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

Convocatòria oberta per participar a la 4a edició dels Premis CIAC
Març de 2019. –  El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) obre la convocatòria dels Premis CIAC, que se celebraran en el marc de la 4a edició del MÍTING d’AUTO, l’esdeveniment anual organitzat pel Clúster que tindrà lloc el proper 27 de juny a Barcelona, i que un any més esdevindrà el punt de trobada de referència dels principals agents de l’automoció de Catalunya.

Com en les anteriors edicions, els Premis CIAC reconeixeran a aquelles companyies que amb la seva tasca impulsen la competitivitat de la indústria de l’automòbil a Catalunya. Aquests guardons consten de quatre categories: Premi CIAC a la Millor empresa d’automoció de l’any, Premi CIAC a la Millor estrategia d’innovació, Premi CIAC al Millor pla d’internacionalització i Premi CIAC a la Millor productivitat industrial. 

Els Premis CIAC estan oberts a la participació de totes les empreses membres del CIAC i el criteri d’elecció dels guanyadors es durà a terme mitjançant un rigorós procés d’avaluació a càrrec d’un jurat format per enginyers, economistes i directius de prestigioses escoles de negocis del nostre país. El president del CIAC, Josep Maria Vall, i el seu clúster manager, Josep Nadal, també seran membres d’aquest jurat. 

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 17 de maig de 2019. 

Consulta aquí les bases de la 4a edició dels Premis CIAC 

Descarrega aquí el formulari per presentar la candidatura:
Premi CIAC a la Millor empresa d'automoció de l'any 
Premi CIAC a la Millor estratègia d'innovació 
Premi CIAC al Millor pla d’internacionalització 
Premi CIAC a la Millor productivitat industrial 

Per a més informació, us podeu adreçar per correu electrònic a comunicacio@ciac.cat 

Share

Tornar a Notícies