Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

Josep Nadal, nomenat nou Clúster Manager del CIAC
  • L’actual Project Manager del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) passarà a principis del proper mes de novembre a gestionar la gerència de l’entitat
  • Nadal es planteja com a repte en la seva nova etapa impulsar la influència del CIAC a nivell europeu, més enllà de seguir amb la línia continuista de l’activitat del Clúster per potenciar la indústria de l’automoció al nostre país

Octubre del 2018. El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) ha nomenat a Josep Nadal com el nou Clúster Manager de l’entitat, un rol que assumirà a principis del proper mes de novembre, agafant el relleu del seu predecessor en el càrrec, Ferran Verdejo, qui es mostra "molt afortunat per l'oportunitat d'haver estat gerent del CIAC i per l'experiència adquirida en una entitat que ha crescut en cinc anys amb una velocitat de creuer i que sense dubte té un gran futur per endavant". Verdejo afegeix el seu agraïment pel suport rebut per part de la Junta Directiva en la seva etapa com a gerent del Clúster així com dels directius de les comissions de treball i dels socis de l'entitat, amb els quals ha mantingut una estreta relació professional.

Nadal ha estat durant més de dos anys Project Manager del CIAC, dirigint els propis projectes col·laboratius que impulsa el CIAC amb les empreses sòcies. Durant aquest temps ha aportat solucions per impulsar l’activitat del CIAC i la de les seves companyies membres, a través de la creació d’eines de treball dinamitzadores, com la nova plataforma digital de projectes del Clúster que afavoreix les sinergies entre aquestes empreses.

L’alt grau de compromís, l’excel·lent tasca realitzada a l’entitat i la seva experiència en altres empreses del sector com DOGA, on va exercir com a Product Manager al capdavant de l’estratègia de llançament de nous productes, així com de la gestió integral dels projectes i solucions a mida per als clients, l’avalen per liderar la gerència del CIAC i portar la seva activitat al següent nivell.

En aquest sentit, el nou gerent de l’entitat es planteja com a repte impulsar el Clúster a nivell europeu, més enllà de seguir amb la línia continuista de l’activitat del CIAC per fomentar la competitivitat de la indústria de l’automoció al nostre país. “Hem de continuar amb la tasca d’influència del CIAC, però hem de fer un gran pas endavant i mirar més cap a Europa. El ClAC és un dels últims clústers que s’ha creat al nostre país, però només en cinc anys des del seu naixement ens hem situat entre els clústers més importants del territori espanyol, i per conseqüència, tenim molt potencial per posicionar-nos com una entitat de referència del sector a nivell europeu”.


Share

Tornar a Notícies