Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

El CIAC crea un marketplace per compartir coneixements i productes entre empreses de la indústria de l’automoció

● Empreses com Ficosa, Tüv Süd Atisae, Hilti Española, Improva Consulting, la Universitat de Vic, Análisis y Simulación, Innovae, Infaimon o Kistler ja ha incorporat productes, serveis i webinars .

Barcelona. 14 de maig de 2020 . El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) ha decidit posar en marxa un marketplace on les empreses del sector de l’automoció poden mostrar els seus productes, serveis, fer webinars o seminaris, per posar alguns exemples.
Fa algunes setmanes, el president de l’organització, Josep Maria Vall, va demanar a les empreses que busquessin proveïdors locals, “el més propers possibles” per incentivar l’economia de les empreses del sector automobilístic. “Aquest marketplace és conseqüència d’aquesta política de buscar proveïdors locals i l’hem posada en marxa perquè sigui una plataforma de visibilitat per les empreses del sector”.
El marketplace es va posar en marxa a finals de la setmana passada i ja hi ha algunes empreses que han començat a incorporar les seves propostes:

● Ficosa
● Tüv Süd Atisae
● Universitat de Vic
● Hilti Española
● Improva Consulting
● Análisis y simulación S.L.
● Innovae Augmented Reality Agency
● Infaimon
● Kistler Ibérica

De moment el marketplace està obert només als socis del CIAC, però des del clúster no descarten que en un futur empreses que no siguin sòcies s’hi puguin incorporar.
Share

Tornar a Notícies