Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

Visita al Centre Penitenciari: Coneix el taller productiu d'automocióExclusiu socis
Places limitades

Al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) capaciten els interns dels centres penitenciaris i de justícia juvenil en oficis amb demanda en el mercat laboral. Així, disposen de tallers per tot el territori català, on empreses de tots els sectors encarreguen productes i serveis, contribuint així a la reinserció d’un col·lectiu en risc d’exclusió social, com és el penitenciari, i assumint criteris de responsabilitat social corporativa.  

Durant la visita, es podrà conèixer l’experiència de vàries empreses del sector de l’automòbil que col·laboren amb el CIRE, veure els espais amb què compten en els tallers productius i que posen a la disposició de les empreses a cost 0, així com uns costos de producció ajustats. També es podran veure de primera mà la metodologia de treball del CIRE, que ho fa segons la normativa UNE EN ISO9001:2015 de sistemes de gestió de les organitzacions i està certificat en les especialitats de manipulats i muntatges mecànics i elèctrics. Molt important també, la tasca de formació als interns, que un cop fora del centre facilita la seva reinserció. En definitiva, com col·laboren amb les empreses perquè aquestes guanyin en competitivitat i alhora puguin exercir la responsabilitat social empresarial.  


Dia: 18 de desembre de 2018

Agenda: 

10.30 h - Arribada al CP Brians 2. 

- Acreditacions

- Salutacions 


11.00 h - Trasllat a la Sala de Reunions de direcció. Reunió de treball:                                          

- Benvinguda  i explicació del  CP a càrrec del director del Centre.

- Breu exposició del director general  del CIRE amb les Empreses.

- Experiència de l’Empresa DOGA, com a col·laboradora de CIRE, a càrrec del Sr. Toni García i Sr.  Marc Fusté, director industrial de Doga.12.00 h - Trasllat a l’interior del Centre Penitenciari: 

- Mòdul residencial; zona de dia i pati 

- Aules de Formació

- Tallers Productius

- Tallers  Serveis Interiors; Bugadera, Economat, Fleca, Cuina, Office.,

- Administració del CIRE

                       

13.30 h - Comiat i sortida


Adreça: Centre Penitenciari de Brians 2 - Carretera de Martorell a Capellades, Km. 23, 08635 Sant Esteve Sesrovires, Barcelona

Com arribarShare


Per participar-hi ompli aquest formulari:Gràcies, hem rebut la seva inscripció correctament.