Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

Ja pots adquirir la teva entrada per a la 2a edició del MÍTING d’AUTO, el punt de trobada del sector de l’automoció a Catalunya
El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) organitza la 2a edició del MÍTING d’AUTO, el punt de trobada dels principals agents del sector de l’automoció de Catalunya. Sota el claim “El motor és la indústria”, el MÍTING d’AUTO tindrà lloc el proper 29 de juny, a les 19:00 hores, a la Casa Llotja de Mar (Barcelona).

La vetllada acollirà la cerimònia d’entrega dels Premis CIAC, que enguany celebren la seva segona edició. També comptarà amb la intervenció del visionari canadenc Jesse Hirsh, expert internacional en tendències de futur i tecnologia. Hirsh oferirà als assistents la xerrada titulada “What the Auto Industry Can Learn from the Titans of the Tech Industry”. Un còctel amenitzat amb actuacions i sorpreses posarà el punt i final a aquesta cita.

Jesse Hirsh també participarà en una taula rodona sobre els reptes del sector amb Alan Johnson, vicepresident de les Operacions Industrials de Nissan España, i amb Xavier Ros, membre del Comitè Executiu i vicepresident de Recursos Humans de Seat. Joan Cavallé, director general d’Accenture, exercirà de moderador d’aquesta tertúlia que comptarà amb una ronda de preguntes oberta al públic.

El MÍTING d’AUTO estarà conduit per una mestra de cerimònies excepcional: la periodista Carolina Ferre.

*El dress code per a l’esdeveniment és business casual.

COMPRA LA TEVA ENTRADA:

Preu socis: 70 euros (IVA inclòs). 
Per gaudir del preu especial per a socis del ClAC introdueix el codi que has rebut amb la teva invitació.
Preu no socis: 100 euros (IVA inclòs).
També posem a la teva disposició descomptes especials, respecte al preu de l’entrada individual, per la compra de paquets d’entrades: un 20% de descompte per l’adquisició de 3 entrades, un 25% per 4 entrades i un 30% per 5 entrades o més.
El pagament de les entrades només es pot efectuar amb targeta de crèdit.
ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES.
Per a més informació, pots adreçar-te al telèfon 630 446 696 i al correu mitingdauto@arenalia.com


Patrocinadors:Share