Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

Josep Maria Vall, nou president del CIAC

Vall és doctor en Enginyeria Industrial i compta amb una àmplia i reconeguda trajectòria a la indústria de l’automoció, en la qual ha ocupat posicions de responsabilitat en companyies com Gedia, Ficosa i Yamaha


Barcelona, 30 de novembre de 2017. Josep Maria Vall Máñez ha estat investit nou president del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) a l’Assemblea General Extraordinària de l’organització del dia 30 de novembre. La candidatura encapçalada per Josep Maria Vall i integrada pels membres de l’anterior Junta Directiva del CIAC ha estat l’única presentada a data del tancament del termini de presentació de candidatures, el passat 13 de novembre.

Vall és doctor en Enginyeria Industrial per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) i actualment ocupa el càrrec de conseller a Comforsa. Compta amb una llarga trajectòria professional i un reconegut prestigi en l’àmbit de l’automoció, sector en el qual ha ocupat posicions de responsabilitat en companyies com Gedia España, Ficosa i Yamaha Motor España.

Josep Maria Vall destaca la bona feina feta pel CIAC des de la seva creació el 2013: “El Clúster ha aconseguit consolidar-se com el més potent en l’àmbit de l’automoció d’Espanya, ja s’ha assolit l’objectiu dels 200 socis. Des de l’entitat s’han impulsat projectes col·laboratius en els quals participen unes 230 persones de la indústria de l’automòbil”. Vall també reafirma el seu compromís i el de la Junta Directiva de “seguir treballant amb la voluntat de millorar la competitivitat d’un sector vital per al desenvolupament industrial i econòmic de Catalunya”.

L’acte oficial de nomenament i ratificació per part dels socis del nou president del CIAC ha tingut lloc a l’Assemblea General Extraordinària, celebrada el 30 de novembre a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB). L’acte ha comptat amb el professor José María Gay de Liébana, qui ha ofert una xerrada al públic assistent sobre com afectaran els cicles econòmics a les empreses catalanes del sector. 

A l’Assemblea General Extraordinària també s’ha ratificat la Junta Directiva de l’entitat per als propers cinc anys, que continua constituïda pels membres que la conformen en l’actualitat. En aquest sentit, la Junta Directiva segueix integrada per Sergio Alcaraz, General Manager NE - New Vehicle Engineering (AMIE) de Nissan Motor Ibérica, i Xavier Ros, vicepresident executiu de Recursos Humans de SEAT, com a vicepresidents; Toni Garcia, General Manager de DOGA, com a tresorer; Francesc Perarnau, director d'Estratègia en investigació i innovació de Gestamp, com a secretari; en qualitat de vocals Pere Relats, president i CEO de Relats, Luis Cano, director de Recursos Humans de Ficosa, Carles Grasas, CEO  d’IDIADA i Jordi Vera, responsable Comercial Automòbil de Siemens.Share

Tornar a Notícies