Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

No et quedis sense l’entrada per a la 3a edició del MÍTING d’AUTO


El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) organitza la 3a edició del MÍTING d’AUTO, el punt de trobada dels principals agents del sector de l’automoció de Catalunya. Sota el claim “El motor és la indústria”, l’esdeveniment tindrà lloc el proper 28 de juny, a les 19:00 hores, a la Casa Llotja de Mar (Barcelona).

La vetllada acollirà la cerimònia de lliurament dels Premis CIAC, que enguany celebren la seva tercera edició, i comptarà amb la intervenció d’Alan Johnson, conseller director general de les Operacions Industrials de Nissan a Espanya. Johnson oferirà als assistents una ponència sobre la visió de la companyia en relació al futur del sector i els reptes en innovació tecnològica. Tot conduït per l’excepcional presentador de ràdio i televisió, locutor i guionista, Òscar Dalmau.  Un còctel amenitzat amb sorpreses posarà punt i final a aquesta cita.  
                                                                           
COMPRA LA TEVA ENTRADA:

Preu socis: 70 euros (IVA inclòs). 
Per gaudir del preu especial per a socis del ClAC introdueix el codi que has rebut amb la teva invitació.

Preu no socis: 100 euros (IVA inclòs).
També posem a la teva disposició descomptes especials, respecte al preu de l’entrada individual, per la compra de paquets d’entrades: un 20% de descompte per l’adquisició de 3 entrades, un 25% per 4 entrades i un 30% per 5 entrades o més.

El pagament de les entrades només et pot efectuar amb targeta de crèdit.
El període de venda d’entrades finalitzarà el 20 de juny.

Per a més informació, pots adreçar-te al telèfon 630 446 696 i al correu mitingdauto@arenalia.com

Compra la teva entrada aquíShare