Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

3a edició dels Premis CIAC

El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) prepara un any més els Premis CIAC, que se celebraran en el marc de la 3a edició del MÍTING d’AUTO, l’esdeveniment anual organitzat pel Clúster que tindrà lloc el proper 28 de juny a Barcelona, i que un any més esdevindrà el punt de trobada de referència dels principals agents de l’automoció de Catalunya.

Com en les anteriors edicions, els Premis CIAC reconeixeran a aquelles companyies que amb la seva tasca impulsen la competitivitat de la indústria de l’automòbil a Catalunya. Aquests guardons consten de quatre categories: Premi CIAC a la Millor empresa d’automoció de l’any, Premi CIAC a la Millor estrategia d’innovació, Premi CIAC al Millor pla d’internacionalització i Premi CIAC a la Millor productivitat industrial. 

Els Premis CIAC estan oberts a la participació de totes les empreses membres del CIAC i el criteri d’elecció dels guanyadors es durà a terme mitjançant un rigorós procés d’avaluació a càrrec d’un jurat format per enginyers, economistes i directius de prestigioses escoles de negocis del nostre país. El president del CIAC, Josep Maria Vall, i el seu gerent, Ferran Verdejo, també seran membres d’aquest jurat. 


Per a més informació, us podeu adreçar per correu electrònic a comunicacio@ciac.catShare