Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya

Convocatòria oberta de la 3a edició dels Premis CIAC fins el 27 d’abril de 2018

El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya obre la convocatòria de la 3a edició dels Premis CIAC, els reconeixements empresarials que distingeixen aquelles companyies que amb la seva tasca impulsen la competitivitat de la indústria de l’automòbil del nostre país. Els Premis CIAC consten de quatre categories: a la Millor empresa d'automoció de l'any, a la Millor estratègia d'innovació, al Millor pla d’internacionalització i a la Millor productivitat industrial.

 

Aquests guardons estan oberts a la participació de totes les empreses del ClAC i el criteri d’elecció dels guanyadors es durà a terme mitjançant un rigorós procés d’avaluació a càrrec d’un jurat format pel Sr. Josep Canós, degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya; Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya; Sr. Jordi Brunat, professor i director executiu d’Executive Education d’ESADE; Sr. Marc Sachon, professor de direcció de producció, tecnologia i operacions d’IESE; Sr. Josep Maria Vall, president del CIAC i Sr. Ferran Verdejo, gerent del CIAC com a secretari. 

 

El termini de presentació de candidatures finalitza el 27 d’abril de 2018. 

 

El veredicte s’emetrà en el mateix acte de lliurament dels Premis CIAC, que tindrà lloc el 28 de juny a la Casa Llotja de Mar durant la celebració de la 3a edició del Míting d’Auto, l’esdeveniment anual organitzat pel CIAC que reuneix els principals agents de l’automoció de Catalunya. 

 

Consulta les bases dels Premis CIAC 

 

Descarrega’t el formulari per presentar la candidatura:  

Premi CIAC a la Millor empresa d'automoció de l'any 

Premi CIAC a la Millor estratègia d'innovació 

Premi CIAC al Millor pla d’internacionalització

Premi CIAC a la Millor productivitat industrial

 

Per a més informació i enviament de les seves candidatures, poden adreçar-vos al correu electrònic comunicacio@ciac.catShare